Levering 2-4 hverdage med Postnord

Unikke håndlavet smykker fra Nexø Bornholm

Gratis levering i 3730 Nexø

Fri fragt på ordre over 350

Køb julegaven nu vi bytter helt frem til 15 januar

BLACK WEEK spar 25% 

Om os

 Elisabeth Müller smykker 

Er et lille enkeltmandsvirksomhed, som har til huse i Nexø på den skønne Ø Bornholm. 

Her har vi vores værksteder og kontor. Værksteder er i flertal da vi laver meget andet end smykker. Elisabeth er et meget kreativ menneske, der altid nørkler med et eller andet. Elisabeth syr, strikker, hækler, tegner, arbejder med papirklip, læder, og selvfølgelig smykker.

Jens er uddannet Tømrer og pædagog, arbejder i en SFO og er støttepædagog på en skole. Ved siden af jobbet sørger han for regnskab, foto, hjemmesider og indretning af værksteder og vores fysiske butik, som skal åbne i løbet af foråret/sommeren 2020.

Vi har været selvstændige i over 16 år, hvor vi har solgt smykker og julepynt til turister, fra hele verdenen dels i vores fysiske butik i Nexø og senere i Svaneke.

I 2018 blev vores lejemål i Svaneke desværre opsagt fra udlejers side og vi skal atter engang sadle om. Så derfor er vi i fuld gang med at få vores webshop og engrossalg op og stå.

Vi har før solgt en del af vores produkter engros. bla. til Bornholmstrafikken, hvor vores smykker kunne købes i shoppen ombord på deres færger, samt til en del butikker rundt om i landet.

Så hvis du er interesseret i af have nogle af vores produkter i din butik så kontakt os